Matías Messi celebra la victòria de l'Argentina al Mundial
Matías Messi celebra la victòria de l'Argentina al Mundial
BARÇA

Joan Laporta respon a les polèmiques paraules de Matías Messi contra el Barça

El president del Barça, tot i les declaracions del germà de Messi, no descarta la tornada de l'argentí

Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació. Laporta ha estat contundent amb les declaracions de Matías Messi, que criticava durament el Barça i la figura del president blaugrana.

"Messi és patrimoni del Barça però ara juga al PSG i prefereixo no parlar de jugadors que no estan al Barça. Respecte a les paraules de Matías, li trec tota la importància perquè ja s'ha disculpat. No afecta la relació entre Leo i el Futbol Club Barcelona. Màxima comprensió, no li vull donar més importància. "

 

 

Laporta ha parlat després que Matías Messi ha rectificat hores després d'esbravar-se contra el Barça, contra Laporta i contra els catalans en una conversa en el canal de Twitch. El germà de Leo Messi ho atribueix tot a un acudit desafortunat i apunta que el Barça els ha donat molt i Catalunya és la seva segona llar. 

"Vull reivindicar-me pel que vaig dir a les xarxes socials, només estava amb el meu fill i els seus amics fent un acudit. Com he de pensar això d'un club tan gran com el Barcelona i la seva història, que ens ha donat moltíssim tant a la meva família com al Leo? Per a nosaltres, Catalunya és la nostra segona llar (...) Ho sento molt i demano disculpes a tothom, sobretot als barcelonistes."

 

 

Unes declaracions explosives

El germà mitjà de l'astre argentí va buidar el pap al canal de Twitch d'un dels nebots del crac. Si alguna cosa demostra és que continuen obertes les ferides de la seva sobtada marxa l'agost del 2021.

"No tornarem a Barcelona, i si ho fem, tornarem per fer una bona neteja. Entre ells, farem fora Laporta. Quin desagraït, amb tot el que li va donar Messi al Barcelona!"

És a partir d'aquest moment de la conversa, que té lloc en un menjador on es veu Matías acompanyat de quatre joves, quan el germà de Messi fa la seva pròpia interpretació de la història del club blaugrana:

"No sé què opineu vosaltres, però per mi el Barça es comença a conèixer per Messi. Abans no el coneixia ningú, només a Madrid. Aleshores, que t'ho paguin així no està bé..."

I no es queda aquí. Matías, condemnat el 2018 a l'Argentina a dos anys i mig de presó no efectiva per tinença d'armes, apunta i dispara:

"Qui ha tingut l'oportunitat d'anar a Barcelona i entra al Museu del Barça comprova que el museu és Messi. Messi és més gran que el Barcelona, però la gent no es va manifestar perquè marxés Laporta i es quedés Messi."

Per a tota la colla de "tertulians", tot és una qüestió d'idiosincràsia. A més, Matías recorda l'advertència que els va fer un membre molt important de la seva família:

"Els espanyols són tebis i els catalans són traïdors. La meva mare li va dir al Lionel una vegada: 'Et pagaran com a Ronaldinho.'"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matias Messi (@matu_messi10)

"No m'agraden ni Gavi ni Pedri"

El vídeo també permet saber més coses dels gustos futbolístics de Matías Messi. No li fan el pes dos dels joves talents del Barça post-Messi:

"No m'agraden ni Gavi ni Pedri. Però si dels dos n'he d'escollir un, em quedo amb Gavi. És mig rebel..."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut