Bàsquet

Joan Carles Navarro: "El Barça està fent un superequip"

El nou secretari tècnic del bàsquet formatiu del FC Barcelona ha valorat positivament els fitxatges de Nikola Mirotic, Cory Higgins i Brandon Davies

Actualitzat

El nou secretari tècnic del bàsquet formatiu del FC Barcelona i exjugador Joan Carles Navarro considera que el club "està fent un superequip", durant la seva visita al Campus Nike a Andorra. Aquesta vegada ho ha fet com a exjugador després de la seva retirada, però no ha esquivat cap tema de l'actualitat.

"Ara estic molt millor perquè tinc un nou repte. És cert que vaig passar un tram difícil amb uns mesos complicats com és normal, però ara estic molt content i treballant per a la gent jove del club".  

Navarro ha valorat els fitxatges de Nikola Mirotic, Cory Higgins i Brandon Davies ​​en el nou projecte, que tornarà a tenir Svetislav Pesic com a entrenador.

"El Barça està fent un superequip i ara toca veure si entre ells tenen bon feeling i fan una bona pinya perquè per jugadors i per la qualitat de tots ells no serà".   

La "Bomba" també ha valorat l'arribada de Nikola Mirotic al club blaugrana.

"Es tracta d'un jugador que ho ha fet prou bé a l'NBA i ara li tocarà comprovar si li prova el retorn a Europa i en aquest nou projecte. Esperem que ens ajudi a guanyar molts títols".

Anar al contingut