Futbol

Javier Tebas: "Hem de millorar el VAR"

El president de l'LFP ha tornat a censurar la trucada que va fer Florentino Pérez queixant-se del VAR

Redacció Esport3Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha reconegut en l'entrevista concedida al programa "Onze" de TV3 que cal seguir millorant el sistema de videoarbitratge per evitar que generi tantes polèmiques, com la d'aquest cap de setmana en el partit Athletic-Reial Madrid.

En conversa amb Francesc Garriga, Tebas també explica la famosa trucada que li va fer Florentino Pérez, president del Reial Madrid, vint minuts després de l'acabament d'un partit.

"Que un club tan important com el Madrid, vint minuts després d'un partit, pugui fer aquesta trucada, no és convenient per al món arbitral ni en general. Això potser fa que hi hagi més tensió en els àrbitres que són al VAR. Cal intentar que el col·lectiu arbitral estigui el menys implicat possible en la polèmica arbitral, però clar, si anunciem i diem que hem parlat amb el president del Reial Madrid del VAR... Crec que no era la millor opció."

El màxim responsable de la Lliga assegura que prefereix que el campió no sumi més de 90 punts per assegurar que el campionat sigui igualat i amb emoció fins al final. Això el porta a reconèixer que li agrada que el Barça i el Madrid es deixin punts pel camí.

Sobre el futur, Tebas situa l'inici de la pròxima temporada sobre el 12 de setembre, però assegura que l'entrada de públic als estadis dependrà de l'evolució de la pandèmia:

"Hi ha un protocol preparat, però els estadis no s'ompliran del tot fins que no hi hagi una vacuna."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut