Jan Frodeno durant un entrenament a la bicicleta estàtica a casa seva
Esports

Jan Frodeno vol fer un ironman des de casa seva, a Girona

Santi PadróActualitzat

El triatleta Jan Frodeno farà un ironman sense sortir de casa seva, a Girona. El campió alemany vol recollir fons en la lluita contra el coronavirus amb el seu projecte tri@home.

El triatleta alemany Jan Frodeno, medalla d'or als Jocs Olímpics de Pequín i campió del món de l'ironman de Hawaii el 2015, 2016 i 2019 ha anunciat, al seu compte de Facebook, que pretén fer un ironman sense sortir de casa i que donarà més detalls a través de les xarxes socials.

Frodeno té residència a Girona des del 2015 i en aquesta localitat ha trobat l'espai ideal per fer les dures sessions d'entrenament que necessita per a la seva especialitat esportiva. Ara, el campió alemany canviarà els paisatges gironins per l'interior de casa seva.

"La gent em diu 'per favor, no intentis fer una cosa així a casa', però jo dic 'vull nedar 3,8 quilòmetres, fer 180 quilòmetres en bicicleta i córrer una marató."

Jan Frodeno ja ha explicat que els 3,8 quilòmetres de natació els farà a la piscina de casa, els 180 quilòmetres pedalant els farà en una bicicleta estàtica i, els 42,195 corrent, en una cinta d'entrenament.

"Un ironman sempre té alguna cosa d'extraordinari, però alguna cosa realment especial és el que està fent la gent aquí a Espanya, a Alemanya i a tot el món en els sistemes de salut."

Aconseguir completar un exigent ironman sense sortir de casa és la millor manera que ha trobat Jan Frodeno per animar tothom a continuar amb el confinament. El repte es podrà seguir a través de les xarxes socials del campió alemany i els possibles ingressos que s'obtinguin es dedicaran a la lluita contra el coronavirus.

 

Anar al contingut