L'Uni perd a casa davant del Landes (70-78) i jugarà l'Eurocopa
El Landes ha estat un rival superior (@unigirona)
Bàsquet

L'Spar Girona suma a Landes (71-80)

Amb un altre recital ofensiu de Kennedy Burke, 28 punts, l'Spar Girona juga 30 minuts brillants a Mont-de-Marsan i resisteix a l'impuls local del final de partit

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el positiu de Covid-19 de la base titular Marie-Eve Paget i la lesió de la jove Fauthoux, Céline Dumerq, mite del bàsquet francès amb 39 anys, ha agafat tots els galons. Però la batalla l'ha guanyada l'altre mite, Laia Palau, que dirigit un Spar Girona brillant en l'arrencada del partit. Dumerc, 7 pilotes perdudes en la primera part, Laia Palau, 5 assistències en els dos primers períodes. Però n'hi havia més: les variants defensives de l'equip de Julbe funcionaven, Reisingerova recuperava la seva millor versió i Kennedy Burke, que havia començat tranquil·la, desbordava amb les portes enrere.

L'Spar Girona ja n'ha tingut 15 d'avantatge en el segon quart. Malgrat que el públic i l'orquestra de l'Espace François Mitterrand no es rendien, el recital de Burke -ha acabat amb 28 punts- ha disparat les gironines fins als 19 punts en el tercer. Però ha tocat patir, perquè l'Uni han perdut frescor ofensiu i la base escorta sèrbia Turcinovic ha estat immensa en els triples i les penetracions. El Landes s'ha posat a 5-1 minut per al final. Però ha estat clau Reisingerova amb una bona defensa, un rebot defensiu, un d'ofensiu i una cistella per reivindicar-se. 71-80 i l'Uni que té a l'abast acabar la primera volta amb balanç positiu. Dimecres vinent arriba el Gdynia polonès. Abans però tocar anar a la pista del Perfumerías Avenida en partit de lliga.

Anar al contingut