Iniesta tindrà un gran comiat els dies 18 i 20 de maig
Barça

Iniesta tindrà un homenatge institucional i una festa al Camp Nou

Les últimes hores del manxec a Can Barça seran molt emotives

Actualitzat

El FC Barcelona ja ha fet saber com seran els actes per homenatjar Andrés Iniesta. El manxec tindrà un doble comiat. El del divendres dia 18 de maig, tindrà un perfil totalment institucional. Serà al Camp Nou (21.30) i el futbolista estarà acompanyat dels seus companys d'equip, familiars, representants de la junta directiva i convidats.

Diumenge dia 20, abans del partit que el Barça disputarà al Camp Nou contra la Reial Societat, hi haurà activitats lúdiques a l'esplanada de l'estadi blaugrana dedicades al capità barcelonista. Ja a les graderies, els aficionats participaran en l'elaboració d'un mosaic dedicat a Andrés Iniesta, que ha estat 16 temporades al primer equip i gairebé 22 anys al club.

Un cop s'acabi l'enfrontament entre el Barça i l'equip basc, dins del Camp Nou, hi haurà una festa de celebració que també servirà per commemorar el doblet aconseguit per l'equip i posar punt final a la temporada 2017-2018. Els aficionats barcelonistes d'arreu del món podran seguir en directe el comiat d'Andrés Iniesta, ja que serà retransmès en directe per Barça TV i també per "streaming" a BarçaVideo (www.fcbarcelona.cat), el canal You Tube (www.youtube.com/fcbarcelona) i Facebook (www.facebook.com/fcbarcelona).

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut