Luis Enrique i Andrés Iniesta han donat suport públicament a Ernesto Valverde
Barça

Iniesta i Luis Enrique mostren públicament el seu suport a Ernesto Valverde

L'exjugador i l'exentrenador del Barça critiquen com s'està gestionant la possible destitució del tècnic blaugrana

Actualitzat

Andrés Iniesta no s'ha mossegat la llengua a l'hora de donar la seva opinió sobre com està gestionant el Barça la possible destitució d'Ernesto Valverde. En una entrevista a l'emissora de ràdio Onda Cero, l'exblaugrana ha demanat una mica de respecte per al Txingurri:

"És una mica lleig. Són les formes el que més mal pot fer. El Barça és un lloc molt especial en què guanyar la Lliga no és suficient. Em sap greu per Ernesto Vavlverde, no es mereix això. Espero que aquesta situació se solucioni aviat, ho desitjo com a soci del club."

 

Qui també s'ha pronunciat sobre la situació que es viu a Can Barça és justament el predecessor de Valverde a la banqueta blaugrana, Luis Enrique Martínez, i ho ha fet mostrant-li públicament tot el seu suport:

"Hi ha un pressió especial al voltant de l'entrenador i també dels jugadors. Els que hem tingut la fortuna de ser entrenadors d'equips grans ho sabem, que és un esport de risc. Valverde és un tècnic experimentat, que ha guanyat títols i que està en disposició de seguir guanyant-ne."

ARXIVAT A:
Valverde
Anar al contingut