Andrés Iniesta, en el moment de ser substituït en la passada final de Copa (Reuters)
Barça

Iniesta anuncia la seva marxa del Barça

El ho anuncia en una roda de premsa en directe per Esport3

Actualitzat

Andrés Iniesta anunciarà aquest divendres que marxa del Barça a final de temporada. El club blaugrana ja ha enviat la notificació de la roda de premsa, prevista per les 13.30, i que serà emesa en directe per Esport3.  

El migcampista manxec, de 33 anys, ho té tot lligat per marxar a la Xina, segurament al Chongqing Lifan, tot i que per l'afició culer el nom de l'equip és secundari. El fet principal és que el seu capità deixarà el club després de 22 anys vestint la samarreta blaugrana. És possible que Iniesta aprofiti l'entrenament d'aquest dijous, el primer de la setmana, per comunicar-ho als seus companys.  

 

 

Un adeu en plenitud

Capità i un dels símbols de la millor etapa de la història del Barça. La imatge del seu espectacle a la gespa del Camp Nou té els dies comptats. Malgrat que va renovar contracte de manera vitalícia pel club, Iniesta sempre ha tingut molt clar que, quan no es veiés amb el protagonisme i la força necessària, deixaria el club de la seva vida. Aquesta ha estat una temporada en què ha tingut molt protagonisme. Ha estat un dels onze jugadors més preuats per Valverde i ha participat en 41 partits en les tres competicions més importants: Lliga, Copa i Champions. Però ja fa setmanes que al seu cap l'anunci de marxar agafava forma.

Aquesta temporada, cada substitució seva ha estat un homenatge dels aficionats, tant dels blaugranes com dels seguidors rivals. I el seu comiat serà amb un llegat en forma de títols. Dissabte va aixecar la Copa a Madrid, i en l'últim partit de lliga, al Camp Nou, contra la Reial Societat, l'espera un altre trofeu.

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut