Luiz Felipe mira de posar dempeus Iago Aspas mentre és expulsat (EFE)

Iago Aspas indigna el Betis i Abner falla el gol més cantat

Manuel Pellegrini va titllar el davanter gallec de deslleial per fingir una agressió que va provocar l'expulsió de Luiz Felipe

Betis i Celta van oferir un partit vibrant, amb gols i jugades polèmiques. El marcador final (3-4) ho diu tot. Als minuts finals, amb el Betis intentant empatar a la desesperada, van propiciar moments calents. El punt culminant va ser l'expulsió del jugador local Luiz Felipe, per una suposada agressió sobre Iago Aspas. Però els representants bètics clamen contra el davanter gallec, a qui acusen de simular l'agressió. Manuel Pellegrini no es va mossegar la llengua a la sala de premsa:

"És una deslleialtat repudiable de Iago Aspas. Luiz Felipe va amb impuls a treure-li la pilota de les mans i es pot veure perfectament que no li toca la cara. Hauria de ser igualment sancionat per deslleial".

La indignació del Betis amb el jugador emblema del Celta amaga una altra realitat: que l'equip sevillà ja encadena cinc jornades sense guanyar i que lentament va caient a la classificació.

El "no gol" d'Abner

En un partit farcit de gols, va destacar el que es pot considerar el que no va pujar al marcador quan alguns fins i tot ja l'havien cantat: al minut 79, amb el Betis buscant desesperadament reduir el desavantatge de 2 gols (2-4), Abner es va quedar sol davant la porteria i va enviar la pilota fora quan no tenia cap mena d'oposició. Una errada clamorosa que podria haver ajudat a canviar el signe del partit, perquè cinc minuts després Fékir, de penal, va retallar diferències fins al 3-4.

El resum del Betis-Celta (3-4)