Ciclisme

Hushovd guanya en solitari la 13a etapa del Tour amb final a Lourdes i Voeckler manté el liderat

La segona etapa als Pirineus no ha servit per provocar cap canvi a la classificació general del Tour de França i Thomas Voeckler conserva un dia més el mallot groc de líder. Amb l'ascensió del mític Aubisque a més de 40 quilòmetres de la meta, els favorits han preferit reservar forces de cara a la dura jornada de dissabte amb final a Plateau de Beille i han deixat el protagonisme a un grup d'escapats que s'han jugat entre ells la victòria de la 13a etapa. El noruec Thor Hushovd s'ha coronat guanyador a la línia d'arribada de Lourdes després de superar en el tram final els francesos David Moncoutié i Jeremy Roy, que ha tingut el triomf al seu abast, però l'ha acabat perdent a dos quilòmetres de la meta.

Actualitzat
Thor Hushovd s'ha adjudicat la victòria en la 13a etapa del Tour de França, la segona jornada pirinenca, de 156 quilòmetres de recorregut, entre Pau i Lourdes. L'esprínter noruec i actual campió mundial ha fet un gran descens de l'Aubisque, l'últim port de la jornada, que era a més de 40 quilòmetres de la meta i ha superat en els últims metres els francesos David Moncoutié i Jeremy Roy demostrant ser el més fort dels tres supervivents d'una llarga escapada.

Després del primer contacte amb els Pirineus, els favorits a la victòria final a París han preferit reservar forces pensant en la dura etapa d'aquest dissabte, amb final a l'ascensió de Plateau de Baille. Per tant, a la classificació general no s'han produït canvis i Thomas Voeckler conserva un dia més el mallot groc de líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut