Ciclisme

Cavendish aconsegueix a l'esprint la seva tercera victòria d'etapa i Voeckler continua líder

El britànic Mark Cavendish (HTC) ha aconseguit la seva tercera victòria d'etapa en el Tour de França 2011 en imposar-se a l'esprint en l'onzena etapa, disputada entre Baye Les Mines i Lavaur (168 quilòmetres). No s'ha mogut res a la classificació general, i el francès Thomas Voeckler (Europcar) vestirà dijous el mallot groc de líder. Cavendish s'ha venjat, doncs, d'André Greipel, que el va derrotar el dia abans en la desena etapa, i que avui ha estat segon per darrere del britànic.

Actualitzat
Es vesteix de verd

I les bones notícies per a Cavendish no acaben només amb la victòria d'etapa. El britànic s'ha assegurat el lideratge de la classificació dels punts per davant de l'espanyol José Joaquín Rojas, del Movistar i de Philippe Gilbert, de l'Omega-Pharma. L'equip del vencedor a l'arribada de Lavaur, l'HTC, ha dominat perfectament l'etapa i no ha permés als escapats que ampliessin el seu avantatge. El ritme constant que han imposat al gran grup, amb la col·laboració del Garmin i l'Omega-Pharma, no ha donat cap opció als ciclistes que han iniciat l'aventura al quilòmetre 13 -Rubén Pérez Moreno, Lars Boom, Andriy Grivko, Mickael Delage, Tristan Valentin i Jimmu Engoulvent-.

La classificació general es manté igual a l'espera del primer contacte, dijous, amb la gran muntanya amb dos ports mítics de la ronda francesa: el Tourmalet i Luz Ardiden, que serà final d'etapa.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut