Motor

Hamilton fa el millor temps al mig de la tempesta del tercer entrenament del GP de les Amèriques

Els temps d'aquesta sessió, en la qual Sainz ha estat cinquè, podrien ser claus si la direcció de cursa decideix suspendre la qualificació

Actualitzat

El Gran Premi de les Amèriques ha viscut una tercera sessió d'entrenaments lliures atípica, però també, potser, excepcionalment important. Si la pluja que l'huracà "Patricia" porta a la zona d'Austin (Texas), on es troba el circuit, persisteix, tot apunta a que la qualificació no es podrà celebrar. En aquest cas, els temps vàlids per definir l'engraellat de diumenge serien els d'aquesta sessió.

Lewis Hamilton ha estat el més ràpid, l'únic que ha estat capaç de baixar dels dos minuts (1.59,517). L'han seguit Sebastian Vettel, Nico Hülkenberg, Valtteri Bottas i Carlos Sainz. Val a dir que aquesta excel·lent cinquena posició de Sainz podria ser millor, atès que els Ferrari estan sancionats amb deu posicions per haver fet canvis al motor.

El competidor de Hamilton pel títol, Nico Rosberg ha estat vuitè. I Fernando Alonso, que al principi portava un ritme semblant al de Sainz, ha acabat catorzè.

L'aigua ha caigut amb més intensitat a mesura que ha avançat el matí [la tarda a Catalunya], i, encara que hagués de ser a desgrat, tots els equips han enviat els pilots a la pista, on s'han vist patinades, sortides i virolles per donar i per vendre. No s'ha hagut de lamentar cap accident, ni cap problema físic per als pilots, així que,a  més d'atípica, molts aficionats hauran trobat aquesta sessió de lliures entre les més entretingudes de l'any.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut