Fórmula 1

La pluja impedeix treure conclusions del primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units

Sobre l'asfalt moll del Circuit de les Amèriques, els pilots no han volgut arriscar en la primera sessió d'entrenaments lliures. La segona s'ha suspès

Daniel AlentoActualitzat

La primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units no ha servit per treure gaires conclusions de cara a la cursa d'aquest diumenge. La pluja que ha caigut de forma intermitent sobre el Circuit de les Amèriques, a Austin, Texas, ha deixat l'asfalt mullat durant tota la tanda.

Com a fets més destacats, el bon temps tot i les condicions atmosfèriques del pilot de Mercedes Nico Rosberg, el més ràpid de la sessió al davant dels seus rivals de Red Bull Daniil Kvyat i Daniel Ricciardo , i el quart lloc del madrileny Carlos Sainz (Toro Rosso), que sembla que sota la pluja se'n surt prou bé.

El líder del mundial, Lewis Hamilton (Mercedes), ha fet el cinquè temps, i el ferrarista Sebastian Vettel, el sisè. Fernando Alonso ha acabat novè aquesta primera sessió de treball del Gran Premi dels Estats Units.

La segona sessió d'entrenaments no ha arribat a disputar-se. El temps ha empitjorat. Primer, se n'ha retardat de forma indefinida el començament per por que un llamp caigués sobre els comissaris. Finalment, s'ha acabat suspenent una hora més tard de l'hora prevista perquè els cotxes comencessin a rodar. El motiu de la suspensió ha estat la impossibilitat de volar de l'helicòpter mèdic. El mal temps també podria provocar que la sessió de qualificació de dissabte s'acabi realitzant diumenge abans de la cursa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut