Griezmann, orgullós del seu pas per Barcelona
Griezmann, orgullós del seu pas per Barcelona
Barça

Griezmann: "El meu pas pel Barça no va ser un desastre. És un gran orgull haver-hi jugat"

En una entrevista al programa "Telefoot", el davanter francès diu tenir un bon record del seu pas per Barcelona i destaca que és feliç a l'Atlètic

Redacció Esport3Actualitzat

Antoni Griezmann va deixar el Barça a l'estiu, després de dues temporades en què va marcar 35 gols i va donar 17 assistències. El davanter francès té un bon record de la seva etapa com a blaugrana, malgrat la sensació que l'afició esperava més d'un fitxatge pel qual el club va pagar 120 milions d'euros:

El meu pas pel Barça tampoc va ser un desastre perquè vaig marcar gairebé 20 gols per temporada. Per mi, és un gran orgull haver jugat al Barcelona. Estava molt content de jugar-hi. Tenia companys extraordinaris; vaig aprendre força dels entrenadors, fins i tot quan no jugava o les coses es complicaven.

Griezmann s'ha mostrat satisfet del seu retorn a l'Atlètic de Madrid, on se sent a casa:

Crec que m'estimen pel que dono i pel que soc, així que és perfecte per a tothom. És cert que tinc un entrenador i un club que confien en mi. La meva dona és feliç, els meus fills estan contents. Jo soc molt feliç dins i fora del camp.

L'exdavanter blaugrana també reconeix que forma una davantera de luxe amb Benzema i Mbappé a la selecció francesa:

A vegades, m'aturava al camp per veure'ls jugar: era meravellós. Com més bons siguin, millor serà per a nosaltres perquè crearem ocasions i marcarem gols. Molt, molt millor. 

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut