Futbol

Gerard Piqué: "L'Espanyol està cada cop més desarrelat de Barcelona"

El central blaugrana, que va marcar el gol de l'empat en un derbi sota la pluja, va insistir que l'Espanyol és de Cornellà i va fer fins i tot referència a l'origen del president del club blanc-i-blau

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat un cop més protagonista del derbi de Lliga contra l'Espanyol per les seves declaracions, a banda d'haver marcat el gol de l'empat. A la zona mixta, el defensa del Barça no ha volgut justificar la seva manera de celebrar el gol fent callar l'estadi de Cornellà - el Prat:

"Celebro el gol a la meva manera, com ells ho fan a la seva."

Sobre els insults que rep continuament cada cop que juga a l'RCDE Stadium, Gerard Piqué, no s'ha mossegat la llengua:

"Hi ha una part important de l'afició que es pronuncia sobre la meva família i des del club no es denuncia aquesta gent, i em denuncien a mi perquè dic que són de Cornellà."

Per últim, el jugador blaugrana s'ha reafirmat en el seu discurs que l'Espanyol és "de Cornellà":

"Són de Cornellà, és obvi. Ja ho vaig dir. Cada cop estan més desarrelats de Barcelona i tenen un propietari xinès. Ja no fa falta que es gastin diners en els diaris de Catalunya dient que són de la Xina, d'Espanya, d'Itàlia o de Tabàrnia. Són el que són. Tot el que em diu l'afició també dol, i jo només, amb el sarcasme, els la vaig intentar tornar i sembla que ha funcionat."

ARXIVAT A:
Gerard PiquéEl Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut