Gavi, Balde i Iñaki Peña, esquitxats per les inscripcions d'última hora (FC Barcelona)
Barça

Gavi, Balde i Iñaki Peña, esquitxats per les inscripcions d'última hora

Jules Koundé ha estat el principal damnificat de les inscripcions in extremis del Barça, però no ha estat l'únic

Redacció Esport3Actualitzat

Les inscripcions in extremis de bona part dels fitxatges del Barça d'aquest mercat d'estiu han acabat esquitxant alguns jugadors de la plantilla que ningú s'esperava.

Després de l'aprovació de la quarta palanca d'aquest divendres per part de la Lliga, els blaugranes, en unes gestions d'última hora que s'estan convertint en habituals a can Barça, van poder inscriure la major part dels fitxatges: Kessié, Christensen, Lewandowski i Raphinha. A més, Xavi també podrà comptar amb els renovats Sergi Roberto i Dembélé.

Tot i que el gran damnificat va ser Koundé, que es va quedar fora i no podrà disputar el primer partit de Lliga davant del Rayo Vallecano d'aquest dissabte (21.00), hi ha tres jugadors de la plantilla que també pateixen les conseqüències d'aquesta situació.

Gavi, Alejandro Balde i Iñaki Peña, els tres jugadors de la primera plantilla, s'hauran d'esperar que s'alliberi massa salarial, ja sigui amb vendes o amb reduccions salarials d'alguns dels pesos pesants del vestidor, per poder considerar-se jugadors del primer equip i seguiran amb fitxa del Barça B. Tot i això, Xavi podrà comptar amb ells per disputar la Lliga sense cap tipus d'impediment.

El migcampista i el porter havien de lluir els dorsals 6 i 13 respectivament, però seguiran amb el 30 i el 26 a l'espera de poder tenir fitxa de Primera Divisió, tal com estava previst. El cas de Balde, que té assignat el dorsal 28, és diferent: l'arribada de Marcos Alonso podria obligar-lo a buscar una sortida en forma de cessió.

Tampoc tenen dorsal del primer equip ni Ez Abde, ja que la intenció del jugador i del club és buscar-li una sortida per sortir cedit, ni Alex Collado, que marxarà a l'Elx també cedit.

Anar al contingut