EN DIRECTE | Reial Societat - Barça, partit de la Lliga
EN DIRECTE | Reial Societat - Barça, partit de la Lliga (FCB)
Barça

El Barça aconsegueix inscriure a la Lliga els fitxatges d'aquesta temporada

Després d'activar la quarta palanca, la directiva blaugrana ha pogut registrar a la Lliga les noves incorporacions menys Koundé

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta i la seva directiva ho han tornat a fer. Després d'aconseguir uns fitxatges que semblaven impossibles fa uns mesos, ara han pogut inscriure'ls a la Lliga. Aquest divendres a la tarda, a la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo, Xavi ha deixat clar que confiava plenament en la inscripció dels nous fitxatges per a l'inici de la Lliga, i no anava equivocat.

Raphinha, Lewandowski, Kessié i Christensen han estat registrats a la Lliga i podran jugar en el primer partit oficial de la temporada. Només Jules Koundé ha quedat sense ser inscrit a la Lliga. Però per poder registrar el central francès el Barça necessita alliberar més massa salarial.

Ferran també s'apunta

El Barça, a més, també ha anunciat que Ferran Torres ha rebut l'alta mèdica després de la lesió al peu que l'ha apartat unes setmanes dels terrenys de joc. Xavi Hernández, doncs, podrà comptar amb el davanter per a l'inici de la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut