barça

Collado, a l'Elx: l'operació més avançada d'unes hores frenètiques

Igual que Nico, el sabadellenc també marxarà cedit a un equip del País Valencià

Redacció Esport3Actualitzat

Nova jornada d'activitat intensa per a Mateu Alemany i Jordi Cruyff. Els encarregats de l'àrea de futbol del FC Barcelona han concretat un parell d'operacions noves. Dues sortides amb forma de cessió i, en el cas de totes dues, de productes de la Masia.

A la sortida de Nico cap al València, només pendent de fer-se oficial, s'hi ha d'afegir la d'Àlex Collado. El davanter de 23 anys també se'n va cedit a un equip del País Valencià de Primera Divisió, en el seu cas l'Elx de Francisco.

Segona cessió consecutiva

L'any passat el sabadellenc ja va jugar la segona meitat de temporada al Granada, després de quedar-se sense dorsal al club blaugrana per un embolic burocràtic. Tot i el descens del conjunt andalús, va aprofitar l'oportunitat per jugar 17 partits i anotar 2 gols. Si no renova l'actual contracte amb el Barça, la propera serà la seva última temporada com a culer, un club al qual va arribar amb 10 anys.

Collado també interessava al Girona, que torna a veure com després de les desil·lusions d'Edu Expósito i Sergio Gómez s'esfuma un possible reforç.

L'agent de De Jong i Braitwhaite, a Barcelona

Un altre dels que s'ha vist aterrar a l'aeroport del Prat ha estat el representant de Frenkie de Jong i Martin Braitwhaite, gravat per Relevo. Ali Dursun necessita resoldre el futur dels seus clients. Primer parlarà amb ells i després podria reunir-se amb el club.

Hores frenètiques al Barça que precedeixen altres hores que ho seran tant o més. I és que dissabte comença la Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut