Els 100 milions d'Orpheus Media, l'esperança de la junta per les inscripcions
Els 100 milions d'Orpheus Media, l'esperança de la junta per les inscripcions
Barça

La Lliga aprova la quarta palanca al Barça

La Lliga dona per bona la documentació de la quarta palanca als blaugrana, després de la venda del 24,5% de Barça Studios per 100 M d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

S'ha fet pregar, però la quarta palanca ja està activada. El Barça ha anunciat al punt del migdia d'aquest divendres que la venda del 24,5% de Barça Studios per 100 milions d'euros ja és una realitat.

Finalment, la compra no l'ha efectuat el fons GDA Luma, que és titularitat del propietari del Cirque du Soleil, sinó que se l'ha quedat Orpheus Media, propietat de Jaume Roures (Mediapro).

Efectuada la venda del 24,5% de Barça Studios, la junta directiva blaugrana espera ara que Gerard Piqué signi la seva rebaixa salarial i que Busquets doni una resposta a la proposta del club d'ampliar el seu contracte dues temporades, a canvi d'una nova adequació salarial.

La Lliga aprova la quarta palanca

Una vegada oficialitzada la venda, la pilota tornava a ser a la teulada de LaLiga, que, segons ha pogut saber TV3, ha aprovat la quarta palanca del conjunt blaugrana. Tot i això, falta veure quants jugadors podrà inscriure el club català.

Anar al contingut