Muguruza ha suat de valent per derrotar Coco Gauff (EFE/EPA/Clive Brunskill / POOL)
Tenis

Garbiñe Muguruza s'imposa a Coco Gauff i accedeix als vuitens de final del Masters 1000 de Roma

La tenista hispanoveneçolana ha necessitat dues hores i 27 minuts per tombar la resistència de la jove nord-americana de només 16 anys en tres sets per 7-6, 3-6 i 6-3

Garbiñe Muguruza s'ha classifica per als vuitens de final del Masters 1000 de Roma en derrotar la nord-americana Coco Gauff en tres sets per 7-6, 3-6 i 6-3. La tenista hispanoveneçolana, número 17 del rànquing mundial i dues vegades semifinalista a Roma, ha necessitat dues hores i 27 minuts per tombar la resistència de la jove nord-americana, de només 16 anys.

Muguruza s'ha refet d'un 0-2 advers en l'últim set i ha segellat la victòria amb un brillant parcial de sis a un. La seva pròxima rival serà la la britànica Johanna Konta, número 13 del ranquing, que s'ha imposat a la romanesa Irina Begu, número 77, per un contundent 6-0 i 6-4.