Gabriel Rodrigo, somrient després de renovar amb l'equip Gresini (@GresiniRacing)
Motociclisme

Gabriel Rodrigo renova amb l'equip Gresini de Moto3

El pilot barceloní, que corre el Mundial amb bandera argentina, acumula sis temporades a la cilindrada petita, amb un podi i cinc "poles"

L'equip Gresini de Moto3 ha anunciat aquest dimecres la renovació del pilot barceloní Gabriel Rodrigo. Rodrigo, que corre el Mundial amb bandera argentina, disputa actualment la sisena temporada a la categoria petita i fins ara ha aconseguit un podi i cinc "pole positions".

"Estic molt feliç d'anunciar que continuaré amb Gresini Racing i amb la mateixa tripulació un any més. Crec que es tracta d'una plantilla molt poderosa, que m'ha ajudat a créixer considerablement. Fins i tot en un any tan estrany com aquest hem fet grans passos endavant. Estic realment motivat per acabar aquest 2020 de la millor manera possible i afrontar el 2021 amb una altra actitud", ha explicat el pilot barceloní.

Ricardo Rossi, tercer pilot positiu per coronavirus 

El pilot italià de Moto3 Ricardo Rossi ha donat positiu per Covid-19 i no disputarà el GP de Terol d'aquest cap de setmana, segons informa el seu equip. Ricardo Rossi es troba bé i aïllat a casa seva. És el tercer positiu de coronavirus d'un pilot del Mundial de motociclisme després dels de Jorge Martín i Valentino Rossi.

Anar al contingut