Barça

Ferran López, dels Mossos al Barça

Joan Laporta incorporarà el número 2 dels Mossos com a responsable de seguretat del club, segons ha informat La Vanguardia. El president nomenarà també Jaume Guardiola com a president de la comissió econòmica estatutària

Redacció Esport3Actualitzat

De fitxatges de jugadors, de moment, cap ni un. Encara és massa aviat. Sí que avancen les incorporacions dins de l'estructura directiva del Barça. Segons ha informat La Vanguardia, el fins ara número 2 dels Mossos d'Esquadra, Ferran López, serà el nou responsable de seguretat del club. El comissari Ferran López, mà dreta de Josep Lluís Trapero, també assumirà la seguretat del Camp Nou.

Ja en el seu primer mandat com a president del Barça, Joan Laporta va recórrer als Mossos per cobrir aquesta funció. L'any 2003, va nomenar Elías Frade, aleshores inspector dels Mossos, com a cap de seguretat. Va ser el responsable, de fet, de fer fora del Camp Nou els aficionats violents.

 

Jaume Guardiola, relleu de Tusquets

Pla mig del conseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola, en una roda de premsa el 26 d'abril del 2019 (Horitzontal).
Jaume Guardiola, en una roda de premsa (arxiu)

També segons una informació de La Vanguardia, Laporta ja té escollida la persona que ocuparà el càrrec de president de la comissió econòmica estatutària. Jaume Guardiola, fins fa poc conseller delegat del Banc Sabadell, assumirà les funcions que havia exercit en l'última etapa Carles Tusquets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut