Old Trafford ha estat evacuat (Reuters)
Futbol internacional

Evacuen Old Trafford per una falsa bomba i se suspèn el Manchester United-Bournemouth

La policia anglesa ha evacuat Old Trafford després de trobar un paquet sospitós a l'estadi. El partit que s'havia de disputar entre el Manchester United i el Bournemouth ha quedat suspès

Actualitzat

A Old Trafford, el Manchester United i el Bournemouth havien de disputar el partit de l'última jornada de la Premiere League, però s'ha suspès, després que la policia hi ha trobat un objecte sospitós. Tot i que en un principi s'ha decidit començar més tard el partit, finalment, ha acabat sense disputar-se i s'ha procedit a evacuar els assistents.  

Un equip d'artificiers de l'exèrcit britànic ha decidit fer una explosió controlada:

Segons alguns mitjans britànics, els equips de seguretat d'Old Trafford haurien trobat un telèfon mòbil connectat a una canonada a terra d'un dels lavabos de l'estadi. L'artefacte, però no era real. Segona la policia, es tractava d'un objecte que simulava ser una bomba amb un aspecte "increïblement realista"


El partit havia de començar a les 4 de la tarda, però l'àrbitre, Jon Moss, ha decidit retardar-ne l'inici perquè hi havia "un incident en algun lloc de l'estadi".  

L'equip de seguretat de l'estadi ha posat en marxa un "codi vermell" i ha decidit evacuar les 20.000 persones que hi havia en aquell moment dins de l'estadi, a les grades nord i oest, conegudes com a Stretford End i Sir Alex Ferguson Stand pels aficionats locals. 

Finalment, el col·legiat ha decidit suspendre el partit de manera definitiva. 

El club ha anat informant de les evolucions a través del seu compte de Twitter:

Finalment, el club ha informat que el partit es disputarà el dimarts 17 de maig a les 20h.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Today&#39;s abandoned fixture between <a href="https://twitter.com/hashtag/mufc?src=hash">#mufc</a> and Bournemouth will be played on Tuesday 17 May at 20:00 BST.</p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/731939148689514496">15 de maig de 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Anar al contingut