promo del programa
Les dues formes de participar en el programa, via WhatsApp i amb el hashtag UDPe3
Barça - Madrid

Esport3 estrena el programa "Un dia de partit", on els culers podran participar durant el clàssic

Redacció Esport3Actualitzat

Coincidint amb la disputa del Barça-Madrid de diumenge (16.15), el canal Esport3 estrena un nou programa: "Un dia de partit". En format Twitch i amb telèfons mòbils, el programa reunirà culers de diversa procedència –coneguts i anònims- i viurà el minut a minut del partit en directe. Hi haurà una doble finestra d'interactuació amb els teleespectadors, via WhatsApp (634 756 720) i via Twitter amb el hashtag #UDPe3.

A banda de recollir i emetre per pantalla els missatges i comentaris enviats per escrit, l'audiència també tindrà l'oportunitat de participar amb una videotrucada. Com? Redactant "Jo vull fer un Jimmy Jump" al mateix número de WhatsApp. Qui així ho especifiqui rebrà un enllaç de videotrucada i sortirà en antena.

 

El primer programa d'"Un dia de partit" reunirà tres germans Nadal Homar: en Toni, en Miquel Àngel i en Rafael, tres dels cinc tiets del tenista i guanyador de 20 Grand Slams, Rafa Nadal. El programa, conduït pel periodista Víctor Patsi, es farà en part des del complex esportiu Rafa Nadal Tennis Academy de Manacor (Mallorca) i els altres punts de connexió seran a Barcelona, on tindrem el Leslie d'Els Sírex i l'exjugador i exentrenador Jaume Creixell, en els rols de culer optimista/culer rondinaire.

Conegut a l'illa com a "l'oncle Toni", Toni Nadal Homar (60 anys) és el tiet Rafa Nadal, a qui va entrenar fins al 2018. Actualment és el màxim responsable de la gegantina Rafa Nadal Tennis Academy (27 pistes de tenis i una residència per a esportistes), on també hi ha un camp de futbol de mides reglamentàries.

 

Miquel Àngel Nadal Homar (55 anys) és, per historial, el millor futbolista que ha sortit de Mallorca. Dinou temporades en actiu entre el RCD Mallorca i el FC Barcelona. Nadal es va integrar al dream team de Johan Cruyff la temporada 91-92. En 8 temporades de blaugrana va sumar 14 títols, amb la Copa d'Europa de Wembley 92 com a moment més destacat. Amb Ronald Koeman, l'heroi d'aquella final, hi va coincidir 4 temporades. Com a internacional va participar en tres Mundials (Estats Units 94, França 98 i Corea-Japó 02), els dos primers com a blaugrana.

Rafael Nadal Homar (58 anys) serà el contrapunt madridista dels germans Nadal. Extenista, el Rafael es va passar al futbol amb 19 anys. A les files del CD Manacor, va coincidir una única temporada amb el seu germà Miquel Àngel i van aconseguir l'ascens a Segona B. Els altres madridistes il·lustres de la família són Sebastià Nadal Homar i el seu fill Rafa, el supercampió de tenis.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut