Motor

Espectacular col·lisió entre un camió i un cotxe al Dakar

L'accident no ha tingut danys personals per al conductor del cotxe, Tomas Ourednicek, ni per al del camió, Martin van den Brink, i tots dos podran continuar en competició

RedaccióActualitzat

Espectacular col·lisió entre el Renault Sherpa de Martin van den Brick i la Ford Ranger de Tomas Ourednicek al final de l'etapa 6 d'aquest divendres. En l'última duna abans de l'arribada a meta, Ourednicek es va aturar amb la seva "pickup" amb la mala sort que Van den Brick va agafar embranzida per superar la pujada just en el moment en què el txec va tornar a arrencar el Ford Ranger, i tots dos vehicles van topar de manera espectacular. La topada no va tenir conseqüències personals; el Ford Ranger es va quedar sense capó però va poder acabar l'etapa.

El Mammoet Rallysport, equip del Renault Sherpa de Martin van den Brick, s'ha ofert a reparar el cotxe d'Ourednicek en la jornada de descans d'aquest dissabte. El camió va patir algun desperfecte en la topada: un pneumàtic rebentat i danys en el tanc, però es preveu que pugui continuar també sense problemes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut