Actualitat blanc-i-blava

Ernesto Valverde torna a deixar Jônatas Domingos fora de la convocatòria

Jônatas Domingos s'ha tornat a quedar fora de la convocatòria d'Ernesto Valverde, en aquest cas per al partit que l'Espanyol juga demà a La Romareda. Tampoc viatgen a Saragossa, per decisió tècnica, David Garcia i Rufete, que ja tenen l'alta mèdica. La gran novetat és la inclusió d'Albert Serran, que ha trobat un lloc a la llista per la sanció de Dani Jarque. Tot i així, Jesús Mari Lacruz es perfila com el substitut del barceloní a l'eix de la defensa, fent parella amb Torrejón. Valverde ha dit que espera aprofitar-se de l'ambient enrarit que es viu a la capital aragonesa.

Actualitzat
Res de confiances. Tot i que les ratxes de Saragossa i Espanyol són bastant diferents i que els blanc-i-blaus sumen deu jornades sense perdre, Ernesto Valverde vol que el matx de Saragossa es visqui "com un partit aïllat". Espera que el seu equip no es relaxi davant d'un rival directe per Europa i no creu que Víctor Fernández estigui qüestionat: "Em sembla excessiu dir això, perquè el Saragossa està en una situació còmoda, no pas crítica. Tenen potencial i acabaran a la part alta de la taula per la qualitat dels seus jugadors i del seu entrenador".

Sobre la inclusió d'Albert Serran a la convocatòria, Valverde ha dit que "és un canvi lògic" per la sanció de Jarque i no ha volgut referir-se a la situació de Jônatas, Rufete i David Garcia: "Són qüestions que cal tractar en un altre escenari". Per la seva banda, Serran vol aprofitar la seva oportunitat però sap que mentre l'equip mantingui la ratxa positiva "serà difícil tenir minuts". De fet, el més probable és que, a La Romareda, Lacruz ocupi el lloc de Jarque.
Anar al contingut