Xavi Hernández durant la roda de premsa
Xavi Hernández durant la roda de premsa (EFE)
Barça

Xavi Hernández: "Estic molt content per l'equip que s'ha creat"

El tècnic del Barça ha comparegut en la prèvia del primer partit de Lliga de l'equip blaugrana, contra el Rayo Vallecano

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha valorat aquest divendres el partit que ha de suposar l'estrena del Barça a la temporada 2022-23: un duel contra el Rayo Vallecano, corresponent a la primera jornada de Lliga, que es disputarà al Camp Nou aquest dissabte a partir de les 9 del vespre

El Barça ha acabat la pretemporada destil·lant molt bones sensacions: cap derrota i pinzellades de bon joc que fan augurar una bona temporada. Però aquestes sensacions caldrà plasmar-les a la competició oficial. 

"Hem fet una pretemporada excel·lent, però demà comença l'hora de la veritat (...) En aquest moment som molt positius. Crec que demà ens en sortirem. Estic molt content per l'equip que s'ha creat".

Xavi ha defugit l'etiqueta de favorit: "Els favorits són els vigents campions. Nosaltres som bons candidats". Pel que fa a més moviments de mercat, ha recordat que el termini no és tanca fins al 31 d'agost i que "si no hi ha sortides no hi podrà haver entrades"

El tècnic blaugrana, que encara la seva primera temporada d'inici amb l'equip, ha fixat els objectius de la temporada:

"És competir per a tot i guanyar títols. Fins on arribem, ja ho veurem (...). L'èxit que pugui tenir el marcarà si guanyem títols" 

Pel que fa a la cessió de Nico González al València, Xavi explica que es va donar per la insistència del jugador gallec: 

"El tema del Nico, em va venir ell a parlar fa unes 3 setmanes. Jo vaig insistir en què es quedés, que a mí m'agrada molt com juga. Em va tornar a venir, que necessitava tenir minuts i havia trobat un equip que n'hi donava. Ha sigut valent i va bé que a fora trobi minuts i torni més fet perquè crec que serà un jugador per important al futur del Barça."

Anar al contingut