Paula Badosa avança a vuitens de final de Charleston
Paula Badosa avança a vuitens de final de Charleston
Tenis

La millor versió de Badosa s'imposa a Fernandez i ja és a vuitens de Charleston

La tenista begurenca ha tornat a fer un gran partit i ha superat la canadenca en dos sets (7-5 i 7-6)

Redacció Esport3Actualitzat
  • Leylah Fernandez ha tret profit d'un mal inici de Paula Badosa, que ha començat perdent els tres primers jocs. A poc a poc, la catalana ha anat agafant el ritme i ha pogut recuperar el break d'avantatge per situar el 3-4 al marcador. 
  • La jugadora canadenca ha estat molt sòlida i amb molta confiança amb la seva esquerra, però Badosa ha aprofitat un mal joc de Fernandez per trencar-li el servei i fer el 6-5. El break ha posat en safata el primer set de la catalana, que no ha donat opció a la seva rival en el joc definitiu (7-5).
  • El segon set ha començat amb una Fernandez gens còmoda sobre la pista i amb moltes errades no forçades. Tot el contrari que en el primer. De fet, qui ha trencat el servei en aquesta ocasió ha estat Badosa, que amb el break s'ha posat 2-0. 
  • La catalana ha mantingut un bon nivell amb el servei a favor, però la seva rival s'ha anat endollant a mesura que avançava el set. Tant ha estat així, que Leylah Fernandez ha recuperat el break i ha igualat el partit amb el 4-4. 
  • A partir d'aquí, el duel s'ha igualat i ha arribat al desempat final. Fernandez ha arribat a tenir una pilota de set, però a Badosa no li ha tremolat el pols i s'ha imposat en la seva primera oportunitat (7-6). Ara, la catalana s'enfrontarà a Diana Shnaider, de 19 anys i número 95 del món, als vuitens de final, un partit que es podrà veure per Esport3. 
ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut