Barça

Ansu Fati: "La meva prioritat era quedar-me al Barça"

La jove perla blaugrana signa el nou contracte que el lliga amb el Barça fins al 2027

Imma PedemonteActualitzat

La renovació més esperada ja és una realitat: Ansu Fati serà jugador del Barça fins al 2027. El davanter va firmar la renovació aquest dimecres a la nit després de la victòria contra el Dinamo de Kíev a la Champions per un escarransit 1 a 0.

L'esforç de les dues parts, el club i el jugador, ha fet possible l'entesa. El mateix Ansu Fati ha reconegut que tenia altres ofertes millors.

"Sempre li vaig a dir al meu representant que la meva prioritat era quedar-me al Barça.  Des del primer dia era la meva primera opció. Feliçment, hem pogut arribar a un acord i estic supercontent que confiïn en mi.  És clar que he tingut altres ofertes de fora, però jo volia quedar-me al Barça i triomfar aquí."

El jove davanter,  que és a punt de fer 19 anys, està orgullós de poder portar el número 10 que lluia Leo Messi.

"Estic agraït que hagin confiat en mi per portar-lo. El vaig acceptar sempre que tingués el vistiplau dels capitans, i així va ser. No sento cap pressió per portar-lo, sinó motivació. No es tracta d'igualar el que ha fet el Leo... Jo he de fer el meu propi camí.  Estic tranquil. La meva família i el club em transmeten la tranquilitat que necessito.  Em sento estimat i això ho valoro moltíssim.  Cada dia em llevo amb ganes de millorar."

 

Ansu ja ha aconseguit oblidar-se del genoll que tants problemes li ha causat. Diu que no nota cap molèstia i que mira endavant.

"Vull millorar en tot.  Encara no he aconseguit res. Acabo de començar la meva carrera i em queda molt marge de millora. He de potenciar el que tinc i això es fa dia a dia, a base de treballar i treballar.  Ara tenim el cap en el clàssic de diumenge. Un partit contra el Reial Madrid no té favorits. Hem de sortir a competir, a guanyar, i amb l'ajut dels aficionats, ho podem aconseguir. Estem motivats, preparats per afrontar aquest gran partit de la millor manera. Si el Camp Nou és ple, serà un extra de motivació. Al cap i a la fi, nosaltres juguem pels seguidors."

El "10" del Barça està penedit de no haver passat la pilota a Busquets o Coutinho en la jugada contra el Dinamo de Kíev que els assegurava un gol més. Creu que una cosa així no li passarà més, i ha tingut paraules d'elogi cap al nou reforç blaugrana Memphis Depay.

"Ens entenem molt bé, dins i fora del camp. S'ha integrat molt bé des del primer dia. És un jugador espectacular, pensa molt en els altres. Ell no parla gaire espanyol ni jo gaire anglès, però ens entenem. Al camp tot és més fàcil. Espero que puguem compartir molts anys de futbol."

Ansu Fati està, igualment, content de tornar a jugar amb Eric Garcia.

"He estat molt feliç de retrobar-lo.  Seguíem mantenint l'amistat en la distància, però ara és molt millor. Ell volia tornar i el club l'ha portat.  Estic molt content per ell i per la seva família."

El davanter espera triomfar al Barça i donar a l'equip tot allò que necessita.

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut