Barça

Ansu Fati: "Estic molt feliç per seguir en aquest club que tant estimo"

En declaracions als mitjans oficials del club blaugrana, Ansu Fati s'ha mostrat molt satisfet per aquesta renovació fins al 2027 i espera retornar la confiança que han dipositat en ell al terreny de joc

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat aquest dimecres la renovació d'Ansu Fati per cinc temporades, fins al 30 de juny del 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros, la mateixa xifra que Pedri. L'acord entre les dues parts s'ha fet oficial poc després del partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Dinamo de Kíev al Camp Nou.

En declaracions als mitjans oficials del club blaugrana, Ansu Fati s'ha mostrat molt satisfet per aquesta renovació i espera retornar la confiança que han depositat en ell al terreny de joc.

"Estic molt feliç per seguir en aquest club que tant estimo. Estic molt agraït per l'oportunitat que em segueixen donant i poder créixer aquí. És un dia molt feliç tant per a mi com per a la meva família. És pel que treballo durant tots aquests anys i al final, gràcies a Déu, el club m'ha donat l'oportunitat de poder seguir. Ara haig de seguir treballant i retornar la confiança al camp. Com sempre, vull seguir millorant dia a dia com a jugador i com a persona i competir per guanyar-ho tot."

Aquest dijous, a partir de les 12, en directe per Esport3, es farà l'acte per formalitzar l'acord de la seva continuïtat al club blaugrana a l'Auditori 1899 amb la presència del president Joan Laporta.

 

L'acord definitiu estava pendent de l'aprovació final de la família del jugador, que ha firmat la seva continuïtat com a blaugrana quatre dies abans del clàssic de diumenge al Camp Nou.

Ansu Fati sortint de les oficines blaugranes:

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut