El podi final de l'últim Tour. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Els tres primers classificats de l'últim Tour participaran a la Volta a Catalunya

Chris Fromme i Nairo Quintana, primer i segon classificats de l'últim Tour, prendran la sortida el 24 de març en l'edició d'aquesta temporada de la Volta a Catalunya, afegint-se al tercer classificat i gran referent actual del ciclisme català Joaquim "Purito" Rodríguez. Són els noms més destacats d'una participació de luxe.

Actualitzat

Chris Fromme i Nairo Quintana, primer i segon classificats de l'últim Tour, prendran la sortida el 24 de març en l'edició d'aquesta temporada de la Volta a Catalunya. afegint-se al tercer classificat i gran referent actual del ciclisme català Joaquim "Purito" Rodríguez. Segons ha confirmat l'organització, a la llista d'estrelles d'aquest esport que competiran en l'edició 94 de la prova degana a Catalunya hi ha també Alberto Contador, Samuel Sánchez, Rigoberto Urán, Dan Martin, Richie Porte i Chris Horner, configurant una participació de luxe.

El recorregut de les 7 etapes de la Volta va ser presentat aquest dimecres. Inclou, des del seu inici a Calella fins al seu final a Barcelona, dues arribades en alt (la Molina i Vallter 2000) dintre d'un total de 25 cims de muntanya (2 de categoria especial, 3 de primera, 3 de segona i 14 de tercera). A cada etapa hi haurà 2 esprints especials i un altre en homenatge a la gran llegenda del ciclisme català Miquel Poblet.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut