AVENTURA

Els sis minuts més llargs i angoixants d'un corredor de muntanya

"Aquí és quan em moro", la persecució agressiva d'un puma al corredor de muntanya Kyle Burgess per defensar les seves cries.

Redacció Esport3Actualitzat

El runner Kyle Burgess va aturar la seva cursa pel Slate Canyon de Utah per gravar amb el seu mòbil uns cadells de puma quan en va aparèixer la mare.

El corredor va recular espantat durant sis minuts mentre el puma el perseguia amb actitud agressiva. Burgess va fent crits per espantar-lo i va dient "Ves-te'n".

El puma no li va fer cas i Kyle es va veure tan perdut que li diu "Aquí és quan em moro. Va tio, no tinc ganes de morir avui". Quan el corredor va fa el gest d'agafar una pedra, el puma va fugir corrent.

Els pumes protegeixen les seves cries

La mare "no estava feliç de veure'm" ha indicat Brugess al seu compte d'Instagram on ha fet públic el seu malson.

Els pumes de forma habitual no tenen per costum atacar els humans. Però en el cas de les femelles amb cries la situació pot ser diferent quan l'animal adult interpreta que l'humà pot posar en perill els petits.

Aquest vídeo no és l'unic viral del més d'octubre en què apareix un animal i un esportista. Fa unes setmanes un tauró es va acostar perillosament a un surfista.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut