Barça

Els possibles candidats a succeir Ernesto Valverde

Mauricio Pochettino, exentrenador de l'Espanyol i del Tottenham, i Francesc Xavier Garcia Pimienta, responsable del filial, són els dos tècnics més ben posicionats per ocupar la banqueta blaugrana

Jordi BentanachsActualitzat
L'1 de juny del 2006, Mauricio Pochettino, com a capità de l'Espanyol, dona la benvinguda al nou tècnic: Ernesto Valverde. El 7 de juny, sis dies després, el central argentí s'acomiada entre llàgrimes d'un dels clubs de la seva vida. 14 anys després, els vasos comunicants podrien ser a la inversa. L'arribada de Pochettino al Barça portaria la sortida de Valverde del club blaugrana.

Però perquè aquest capítol sigui escrit, la novel·la hauria de contradir absolutament tots els capítols anteriors. Pochettino ha explicat molts cops que ell mai entrenaria el Barça:

"Jo no podria entrenar el Barcelona. Però no per res, sinó perquè els meus llaços emocionals a Barcelona estan creats amb l'Espanyol."
 
Paradoxalment, l'argentí és una de les opcions més sòlides per rellevar Valverde. Els "no" de Xavi i de Ronald Koeman a agafar de manera immediata l'equip donen opcions a l'ex de l'Espanyol i del Tottenham. L'altra opció sòlida és a la mateixa Ciutat Esportiva. A pocs metres de Valverde, Francesc Xavier Garcia Pimienta dirigeix l'entrenament del Barça B. El tècnic del filial podria ser una opció factible per substituir Valverde fins a la possible arribada de Xavi Hernández la temporada que ve.

 

La vacant a la banqueta blaugrana és un terreny propici per a especulacions i autooferiments: l'entorn de Quique Setién confirma contactes, i Massimiliano Allegri i Gaby Milito han entrat també a les travesses de possibles candidats.

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut