Ibrahimovic durant un partit amb els LA Galaxy (Reuters)
Futbol internacional

Els LA Galaxy anuncien la renovació de Zlatan Ibrahimovic

El veterà davanter suec, de 37 anys, seguirà una temporada més al conjunt de Los Angeles i posa fi als rumors que asseguraven que tornaria al futbol europeu en aquest mercat d'hivern

Actualitzat

Els LA Galaxy han anunciat aquest dimarts de forma oficial la renovació de Zlatan Ibrahimovic. El veterà davanter suec, de 37 anys, seguirà una temporada més al conjunt de Los Angeles i posa fi als rumors que asseguraven que tornaria al futbol europeu en aquest mercat d'hivern.

En la seva primera temporada a la Major League Soccer (MLS), Ibra va marcar 22 gols i va repartir 10 assistències en 27 partits i es va convertir en el jugador franquícia de l'equip angelí.

"Estem molt contents de renovar el contracte de Zlatan per tenir-lo de tornada per a la temporada 2019. Ibrahimovic va mostrar el seu valor la temporada passada i estem desitjant que ell representi el nostre club l'any que ve. Amb el retorn de Zlatan, continuarem millorant el nostre planter abans de l'inici de la temporada", ha assegurat el director general dels LA Galaxy, Dennis et Kloese.

El dia abans de l'anunci oficial, Ibrahimovic va penjar un vídeo a les xarxes socials donant pistes sobre el seu futur.

Anar al contingut