Russell Westbrook ja és oficialment jugador dels Houston Rockets (EFE)
NBA

Els Houston Rockets presenten Russell Westbrook

Els texans han presentat l'ex dels Thunder convençuts que tenir dos guanyadors del premi MVP és "tota una garantia per poder lluitar pel títol"

Actualitzat

Els Rockets han presentat Russell Westbrook com a nou jugador de la franquícia de Houston. El base ha explicat que ha fet "la millor elecció possible" i que està llest per "lluitar pel títol de Lliga".

L'ex dels Thunder ha explicat que no ha arribat als Rockets "per competir per ser l'estrella de l'equip" amb Harden, sinó que ho ha fet per lluitar per l'anell d'una forma col·lectiva.

"James i jo hem sigut amics durant molts anys, des que en tenia 10 i jugàvem a la lliga juvenil a Los Angeles. Per poder guanyar has de saber sacrificar algunes parts del teu joc. Tots ho tenim clar"

Westbrook ha afirmat que no tindrà problemes a l'hora de compartir la pilota i que farà tot el que sigui necessari per guanyar l'anell de campió de l'NBA.

 

 

L'ex-MVP va arribar a la franquícia de Houston en un intercanvi que va fer-se oficial el 16 de juliol passat, quan Chris Paul va acabar als Thunder amb dues futures primeres rondes del draft i dues més intercanviades.

El base tornarà a coincidir amb Harden, antic company seu als Thunder, amb qui van perdre les finals de l'NBA de l'any 2012 contra els Miami Heat de LeBron James.

Daryl Morey, director general dels texans, ha acompanyat  Westbrook en l'acte de presentació i ha explicat que tenir dos guanyadors del premi MVP és "tota una garantia per poder lluitar pel títol".

"Ja vam veure el que va passar als Warriors quan va arribar Durant i es va ajuntar amb Curry. Ara som nosaltres els que tenim aquesta gran oportunitat."

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut