El United s'ha imposat per la mínima al PSG (@PSG_Feminines)
FUTBOL

El United s'enfrontarà al Bayern en la final de la Women's French Cup

El United venç el PSG (1-0) amb un gol de Katie Zelem al minut 65 en una semifinal molt descafeïnada

En una semifinal molt més descafeïnada que la primera en aquesta edició de la Women's French Cup - entre el Barça i Bayern (1-2) - el Manchester United de Marc Skinner s'ha imposat per la mínima al PSG. El partit ha servit bàsicament per veure les més joves de l'equip francès i també per captar que la nova migcampista del United, Grace Clinton, s'està adaptant bé a la dinàmica de Skinner.

El United ha sortit amb un del seus onze de gala (menys Toone, Russo i Earps) i, en canvi, el PSG ha decidit sortir amb diverses jugadores joves. Tot i això, les franceses han dominat la primera part i han tingut un parell d'arribades a porteria tot i que cap ocasió clara. Sí que ha destacat els bons centres i els moviments de la interior Almeida que ha estat el cervell de l'equip. En aquesta primera part s'han pogut veure errors clars de pretemporada i falta de comunicació entre les jugadores de tots dos conjunts.

A la segona part, el partit ha seguit descafeïnat i tot semblava indicar que s'arribaria als penals. Però en el minut 60, Skinner ha fet un parell de canvis i ha fet entrar a Grace Clinton i a l'espanyola Lucía García. Aquests canvis han donat aire nou a l'equip anglès i en el minut 65 la capitana de l'equip, Katie Zelem, marcava el primer i únic gol del partit amb un tir amb l'exterior des de fora de l'àrea.

Com ha explicat el tècnic del United en unes declaracions prèvies a la semifinal en els mitjans del seu propi club: "Fàcilment podríem haver-nos quedat a casa i jugar els amistosos que tots juguen, però sortir de la nostra zona de confort i jugar contra alguns dels millors equips del món era una cosa que necessitava que aquest grup afrontés".

Aquest divendres es jugarà la final del torneig entre els vencedors dels partits d'avui: United i Bayern. D'altra banda també es jugaran el tercer i quart lloc entre Barça i PSG.