El suport incondicional del públic turc no ha impedit la victòria del Terrassa
Tot i el sorollós ambient que han creat els turcs, el Terrassa ha guanyat l'Enka amb solvència (LEN)
Waterpolo

El Terrassa jugarà la final de la Challenger Cup contra l'Apollon Smyrnis grec

Tot i que el Terrassa havia participat en competicions europees anteriorment (havia arribat a semifinals de la Copa LEN), és la seva primera final continental. Els vallesans han superat l'Enka d'Istanbul per 8-10 i han ampliat l'avantatge de l'anada

El CN Terrassa s'ha classificat aquesta tarda per disputar la seva primera final europea, la de la tercera competició continental, la Challenger Cup. L'equip de Dídac Cobacho no només ha fet bona la renda del partit d'anada al Vallès contra l'Enka turc (15-12), sinó que s'ha tornat a imposar a Istanbul (8-10). Els terrassencs s'enfrontaran amb l'Apollon Smyrnis grec, que ha remuntat de manera espectacular la seva eliminatòria contra l'Echeyde Tenerife d'Albert Español; després de l'11-10 dels canaris a l'anada, l'Apollon ha guanyat a la seva piscina per 18-8.

A Istanbul, el Terrassa ha tingut l'eliminatòria controlada en tot moment. No ha anat mai al darrere en el marcador i els locals només els han pogut igualar en tres ocasions. Una vegada més, Víctor Flores ha tornat a ser el màxim anotador de l'equip; ja va anotar cinc gols a l'anada i avui n'ha sumat quatre. Els vallesans també s'han mostrat contundents en defensa, com testimonien les 19 faltes que els han xiulat.

Anar al contingut