Copa del Rei

El somni de la Copa segueix ben viu per al Mirandés (2-1)

Oyarzábal, de penal, i Odegaard han fet els gols de la victòria de la Reial Societat, però Matheus ha donat esperances de remuntada en la tornada a Anduva

Xavi TorresActualitzat

Anduva decidirà el proper 4 de març. L'estadi del Mirandés serà l'escenari que situarà un dels dos equips en la final de Copa del 18 d'abril, a l'estadi de La Cartuja de Sevilla. Amb el partit d'Anoeta no n'hi ha hagut prou. La primera part ha estat molt igualada, amb un Mirandés molt valent que ha creat molts problemes a la Reial Societat en la sortida de la pilota. Als 5 minuts, Merquelanz ha obligat Remiro a lluir-se en l'acció anterior a la del primer gol del partit (9'). Merino posa una pilota a l'interior de l'àrea que Portu controla una dècima abans que Odei se l'emporti per davant. Gil Manzano no ho ha dubtat i Oyarzábal ha avançat l'equip donostiarra.

El Mirandés no ha abaixat la guàrdia i ha seguit amb el mateix pla. Guridi ha avisat al quart d'hora i Matheus ha encertat als 40 minuts després que Malsa recuperés una pilota en la frontal de l'àrea davant d'un innocent Odegaard. Sisè gol del davanter brasiler en aquesta Copa increïble per a ell i el seu equip. Tres minuts després, però, la Reial ha marcat el segon gol en l'única contra que ha pogut lligar abans del descans i que ha acabat amb una doble intervenció del porter Limones davant dos xuts d'Odegaard i Portu abans que el mateix futbolista noruec afusellés la porteria visitant. Destacable, abans del descans, un altre xut perillós de Matheus, en temps d'afegit.

A la segona part, poques variacions. La Reial ha tingut més la pilota però el Mirandés també ha buscat la porteria de Remiro. De fet, Sánchez (46' i 51') i Merquelanz (62') han creat perill pels de Miranda d'Ebre mentre que pels guipuscoans Portu n'ha tingut dues de claríssimes (47' i 53') i en temps d'afegit, Oyarzábal (91') i Guridi, en pròpia porta (93') han obligat Limones a intervenir. El 2 a 1 ho deixa tot obert amb el somni de la final ben present. La Reial no en juga una des de fa 33 anys, quan a Saragossa va vèncer l'Atlètic de Madrid a la tanda de penals (4-2) després que el partit acabés amb empat a dos. El Mirandés no ha jugat mai una final però després d'eliminar el Celta, Sevilla i Vila-real i de sortir viu d'Anoeta no perd l'esperança.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut