Copa del Rei

El socis del Barça demanen menys entrades de les disponibles per a la final de Copa contra el Sevilla

El club blaugrana havia posat a disposició dels socis 16.223 localitats i només se n'han rebut 10.510 sol·licituds, per la qual cosa en sobren 5.713 per al partit del 21 d'abril al Wanda Metropolitano

Francesc LatorreActualitzat

La final de la Copa del Rei sembla que no desperta gaire interès entre els socis del Barça. La prova més evident és que, per primer cop, han sobrat entrades. Fins al punt que ni tan sols caldrà fer un sorteig per adjudicar les entrades. El club havia posat a disposició dels socis 16.223 localitats per a la final entre el Barça i el Sevilla del 21 d'abril. A les set d'aquesta tarda s'ha tancat el període de sol·licituds i només se n'han rebut 10.510, per la qual cosa en sobren 5.713. El club obrirà un termini de venda directa (del 28 de març al 2 d'abril) de les entrades sobrants als socis, als penyistes i als titulars del carnet de compromís.

A mig matí, els socis del Barça han rebut un missatge de recordatori que el dia 21 d'abril hi ha una final de Copa contra el Sevilla a Madrid i que si volen encara hi ha entrades. Malgrat aquest intent, aquest dijous no farà falta fer sorteig perquè els socis han demanat menys entrades de les que hi havia disponibles, un fet inèdit. El preu de les entrades és de 45 euros la més barata fins a 190 euros la més cara. És la cinquena final de Copa consecutiva que jugarà el Barça i la tercera seguida a Madrid. Des del club blaugrana, s'apunta aquesta bona ratxa com a possible causa del desinterès i també el fet que hi hagi oberta la possibilitat de jugar una final de Champions, molt més atractiva.

El procediment per obtenir una entrada, però, aquesta vegada ha estat molt més complicatLes entrades nominals s'hauran de recollir a la Fira de Madrid, als afores de la capital espanyola. Fins ara, la recollida es feia a Barcelona. En el moment de fer la petició, s'han hagut d'abonar de 30 euros de dipòsit, que es descomptaran del preu de l'entrada.

En cas de no poder-hi anar, l'entrada només es pot cedir a un altre soci i per causes de força major que s'han de comunicar com a molt tard el 5 d'abril, és a dir, 16 dies abans del partit. Mesures per evitar la revenda però que també poden haver frenat el soci a l'hora de fer les sol·licituds. El Barça ha de decidir ara què fa amb les entrades que han sobrat. Repartir-les entre les penyes pot ser una de les opcions. Sí esgotarà les seves el Sevilla. El club andalús les va venent per ordre d'antiguitat dels socis i, a més, en paga una part.

La final de Copa, partit d'alt risc

La Comissió Antiviolència ha decidit declarar partit d'alt risc la final de la Copa del Rei que disputaran el FC Barcelona i el Sevilla el dissabte 21 d'abril a l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid.

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut