Els jugadors del Sevilla celebrant el gol d'En-Nesyri (EFE)
Primera Divisió

El Sevilla supera el Llevant i se situa tercer provisional de la Lliga (0-1)

Una gran diana de Youssef en-Nesyri ha donat els tres punts als andalusos davant un conjunt valencià que ha posat les coses difícils als de Julen Lopetegui

Tercera victòria consecutiva del Sevilla a la Lliga per seguir amb opcions d'aconseguir el títol. Els de Julen Lopetegui han tirat d'ofici per superar un combatiu Llevant amb un solitari gol de Youssef en-Nesyri. El davanter marroquí del Sevilla ha aprofitat una gran assistència de Suso per marxar del porter Dani Cárdenas i el defensa Ruben Vezo per anotar una gran diana. Amb els tres punts, el Sevilla se situa, de manera provisional, en tercera posició de la Lliga, igualat a punts amb el Reial Madrid.

Osasuna - València (3-1)

L'Osasuna ha fet un pas molt important cap a la salvació amb la victòria sobre el València. Javi Martínez, amb una gran definició, ha marcat el primer dels navarresos. El València ha empatat un quart d'hora després, gràcies a Gameiro, però la igualtat ha durat uns escassos dos minuts. Els que ha trigat Calleri a fer el 2 a 1 per a l'Osasuna. Després del descans, Roberto Torres, de penal, ha fet el 3 a 1 final. La derrota deixa el València amb poc marge d'error a la classificació.

Betis - Athletic (0-0)

El Betis ha salvat un punt contra l'Athletic després de jugar molts minuts en inferioritat numèrica per l'expulsió de Fekir amb vermella directa. Tot i jugar amb un home més des del minut 12, els bascos han estat incapaços d'emportar-se el triomf.

Elx - Valladolid (1-1)

Un gol de Lucas Olaza a cinc minuts del final ha permès al Valladolid salvar un punt contra l'Elx. El conjunt local s'havia avançat al marcador gràcies a la diana de Fidel a la primera part, però ha vist com finalment se li ha escapat una gran oportunitat per allunyar-se de la zona de descens.

Alabès-Vila-real (2-1)

L'Alabès agafa oxígen i frena la línia ascendent del Vila-real. Joselu ha posat per davant als vitorians al quart d'hora. L'empat no ha arribat fins després del descans. L'ha fet Alcácer amb un xut creuat. Els tres punts s'han quedat a Vitòria gràcies a un gol d'Edgar a deu minuts del final.