Barça

El Sevilla no vol negociar per Lenglet i remet el Barça a la clàusula de rescissió

El director esportiu del club andalús, Joaquín Caparrós, avisa el Barça que "el Sevilla no traspassa" i l'insta a abonar 35 milions d'euros si es vol endur el jugador

Actualitzat

El Barça té molt a prop la incorporació de Clément Lenglet i cada cop li està quedant més clar que només hi ha una manera de fer-la efectiva: abonant la clàusula de rescissió del contracte del central francès amb el Sevilla, xifrada en 35 milions d'euros.

Joaquín Caparrós, director de futbol del Sevilla, s'ha mostrat categòric al respecte en una entrevista al diari "Marca": "Hi ha una cosa clara en tot això: el Sevilla no traspassa el jugador. Nosaltres li vam traslladar una oferta al jugador perquè volem que es quedi. El Barcelona ha volgut fer una negociació però el Sevilla no traspassa. Una altra cosa és que, segons la llei, si tu diposites la clàusula de rescissió, qualsevol futbolista se'n pot anar", ha dit.

Posteriorment, el president del club andalús, José Castro, ha reafirmat la posició del Sevilla respecte a l'interès del Barça per Lenglet:

"La realitat és que nosaltres tenim molt clar que no volem vendre Lenglet. Només hi ha una opció per a la seva sortida: Pagar la clàusula"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut