Haaland celebra el primer gol del retorn de la Bundesliga
Haaland celebra el primer gol del retorn de la Bundesliga
Futbol internacional

El retorn de la Bundesliga fa visible com serà el "nou" futbol

La Bundesliga ja està en dansa i suposa el retorn d'una gran lliga de futbol a Europa després de l'aturada per la pandèmia del coronavirus. El que s'ha vist als estadis d'Alemanya serveix per fer-se a la idea de com serà el "nou" futbol

Agustí AlavésActualitzat

La jornada 26 de la Bundesliga ha donat el tret de sortida al retorn de les grans lligues europees. Partits sense públic a les graderies, amb mascaretes a les banquetes, sense celebracions col·lectives dels gols i amb cinc canvis permesos per equip.

El plat fort de la jornada era a Dortmund. El Borussia rebia el Schalke 04 en el derbi de la conca del Ruhr, un partit de màxima rivalitat. Els locals no tenien el suport del "mur groc", però han sotmès els de Gelsenkirchen sense problemes i els han golejat per 4 a 0. Haaland ha obert el marcador en el minut 29. Desè gol en nou jornades del davanter noruec. Un doblet de Guerreiro i una diana de Thorgan Hazard han permès als de Favre col·locar-se a només un punt del líder, el Bayern de Munic.

El "revierderby" ens ha deixat algunes curiositats. S'ha lesionat Todibo, el central francès cedit pel Barça al Schalke; els visitants han esgotat els cinc canvis (després el Paderborn i el Hertha també ho han fet); i, tot i que el cos a cos en els córners ha estat constant, els jugadors del Dortmund no s'han abraçat en cap dels gols.

Esportivament, la notícia s'ha viscut a Leipzig. Ensopegada dels de la Red Bull, 1 a 1 contra el Friburg. Poulsen, en el tram final, ha igualat el gol del visitant Gulde. Els de Nagelsmann queden a 4 punts del Bayern, que juga aquest diumenge al camp de l'Union de Berlín.

Tot el món tenia els ulls posats a Alemanya, d'aquí que alguns jugadors d'altres equips, com per exemple, Falcao o també Cesc Fàbregas, hagin comentat el que veien per televisió:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut