Jugadors del Bayern baixant del bus
La Bundesliga torna aquest cap de setmana amb totes les precaucions
FUTBOL

Peculiaritats del retorn de la Bundesliga

L'alemanya serà la primera gran lliga europea que es tornarà a posar en marxa després de l'aturada general pel coronavirus. Això sí, les 9 jornades que queden seran completament diferents a les disputades fins ara, amb moltes novetats que es convertiran en habituals.

Quim RobertActualitzat

L'absència de públic als estadis és la restricció més cridanera de la tornada de la Bundesliga. Però no és l'única. A partir de demà, els equips hauran de sortir per separat mantenint la distància de seguretat entre companys. 

El tradicional passamans queda completament prohibit. També ha estat eliminada la foto de grup. Una de les escenes més xocants serà quan es marqui un gol. Només es podrà celebrar individualment. Les pinyes queden eliminades.

L'única persona autoritzada per anar sense mascareta a la banqueta és l'entrenador. Els suplents estan obligats a dur-la. El que no tindrà el seu entrenador titular serà l'Ausburg. Es va saltar el confinament per anar al supermercat per comprar pasta de dents i crema hidratant i la Bundesliga l'ha apartat per evitar un possible contagi. 
  
Per cert, que les rodes de premsa seran totes virtuals. I és que els estadis quedaran blindats. Només hi podran accedir un màxim de 300 persones, incloent-hi jugadors, tècnics i personal dels clubs. 

Pel que fa a la televisió, les retransmissions ofereixen dues opcions. O veure el partit amb l'ambient real o amb un ambient fictici. El nou futbol arrenca demà.

 

 

Anar al contingut