El Reial Madrid derrota el Galaxy (2-3) en el seu segon amistós en terres nord-americanes

El davanter argentí Gonzalo Higuaín, amb dos gols, ha liderat el Reial Madrid al triomf per 2-3 davant del Galaxy de Los Angeles. La primera part ha acabat amb un 2 a 0 gràcies als gols de Todd Dunivant, al minut 40, i l'internacional Landon Donovan, als 46, de penal. A la segona, Higuaín marcava el seu primer gol al minut 52. I poc després ell mateix empatava l'encontre al minut 61. L'equip de Mourinho ha certificat la remuntada amb el tercer gol fet per Pedro León al minut 71. El recent fitxatge Khedira s'ha quedat sense debutar amb el conjunt blanc. Tot just acabar el partit, disputat al Rose Bowl de Pasadena davant una assistència de 89.134 espectadors, el Reial Madrid ha anat directament a l'aeroport de Los Angeles per tornar a Madrid.