La rosca de Messi pica al pal (Reuters / Sergio Pérez)
Barça

El quasi gol olímpic de Messi, tot un quadre

No ha acabat en gol per ben poc. La rosca de l'argentí s'ha estavellat al pal. I l'acció ha quedat immortalitzada en una fotografia que plasma tota la tensió del moment. Totes les mirades pendent del rebot... i de la destinació final de la pilota

Redacció Esport3Actualitzat

Tots els ulls pendents de la pilota. Després del picar al pal, tant pot caure a dins de la porteria com sortir repel·lida. Així ha estat l'acció de l'intent de gol olímpic de Leo Messi a les acaballes de la primera part del clàssic a Valdebebas. És un moment carregat de tensió i d'incertesa. L'ha captat el fotògraf de l'agència Reuters Sergio Pérez.

La jugada, que es pot veure en el resum del partit, ha generat un bon ensurt a les files del Reial Madrid:

Messi s'ho mira des de la distància, instants després de colpejar la pilota. A l'interior de l'àrea petita, cada jugador ho expressa a la seva manera. Mingueza, per exemple, no s'ho acaba de creure. Els que realment pateixen són els futbolistes del Reial Madrid. El gest de Courtois denota el pànic que li genera aquesta situació. Ha estat a punt d'empassar-se un gol directe des del córner. Només la fusta l'ha pogut salvar.

ARXIVAT A:
MessiEl Clàssic
Anar al contingut