Foto de la polèmica partida d'escacs dels Simeone
Foto de la polèmica partida d'escacs dels Simeone
futbol

El perquè de la foto viral de Simeone jugant "malament" als escacs

Pluja de burles i crítiques per una foto de l'entrenador de l'Atlètic de Madrid jugant a escacs sense saber que en realitat jugava a una modalitat molt peculiar

Actualitzat

Les xarxes socials s'hi van acarnissar i van omplir de burles Simeone per una foto en què sortia jugant a escacs amb el seu fill. Les burles per la manera aparentment incorrecta de jugar s'han frenat de cop en saber que en realitat l'entrenador de l'Atlètic de Madrid jugava a una modalitat d'escacs molt peculiar.

En la foto hi apareixien Diego Simeone i el seu fill Gio jugant sense rei, i les xarxes s'han omplert ràpidament de crítiques i burles en creure que era una foto de postureig. A més, el primer tuit que denunciava que feien comèdia, s'ha fet viral. Les bromes s'han frenat en sec quan un usuari de Twitter ha explicat la realitat d'aquella imatge.

Modalitat "qui perd, guanya"

En realitat, els Simeone jugaven a una modalitat que es diu "qui perd, guanya", que consisteix a perdre tan de pressa com sigui possible totes les peces del joc i en què es pot perdre el rei perquè és una peça més. El joc es basa en el fet que no es pot evitar matar una peça i s'ha d'obligar l'oponent a fer-ho. El primer que perd les peces, guanya.

Simeone pare i fill porten anys jugant als escacs i les seves partides durant les vacances són força habituals.

Anar al contingut