L'Uni Girona perd a Fontajau en un mal partit (58-64)
Derrota a casa de l'Uni Girona (@unigirona)
Bàsquet

L'Uni Girona perd a Fontajau en un mal partit (58-64)

El Miskolc aprofita els errors de les catalanes per endur-se una victòria inesperada

Jordi RobirosaActualitzat

Irregular Uni Girona. Capaç del millor, capaç del pitjor aquesta temporada. Arribava el Miskolc amb només una victòria en l'Eurolliga --en contrast amb les gironines que només tenien una derrota-- i tot feia pensar que podria ser un partit còmode per a les catalanes. Res de res.

La primera meitat ha estat competida, amb alternances en el marcador, però ja es veia que les de Bernat Cunit no tenien la nit. Al descans el resultat era ajustat: 33 a 32. Però en la segona meitat ha arribat el desastre. Els constants errors en atac --0 de 11 en triples i només un escassíssim 37% en tirs de 2-- han fet gairebé impossible el triomf. Les hongareses han arribat a tenir 12 punts de diferència, que al final han estat 6 en un intent desesperat de l'Uni per retallar diferències.

Només Maria Araujo i Marianna Tolo s'han salvat del suspens general. I si la gran Rebekah Gardner fa un trist 3 de 15 en tirs de camp tot es complica una mica més. No hi ha res perdut, però és evident que aquesta clara i justa derrota és un toc d'atenció.

Reviu el partit sencer:

 

Anar al contingut