Del Castillo celebra el segon gol del Rennes davant un desenfocat Cavani (Reuters)
Futbol

El París Saint-Germain enyora Neymar i cau a Rennes (2-1)

L'equip parisenc cau derrotat a la segona jornada i mostra pocs recursos en atac. "Neymar no marxarà si abans no ve un recanvi", diu Tuchel

Actualitzat

Al totpoderós París Saint-Germain, dominador sense discussió de les competicions franceses, li ha sortit un rival inesperat. El Rennes ja li va pispar als penals l'última Copa de França, la primavera passada, quan es pensava que la tenia guanyada, i li va posar les coses difícils a principi de mes a la Supercopa.

I en la segona jornada de Lliga, l'equip bretó ha doblegat l'equip de Thomas Tuchel, que ha exhibit una preocupant falta d'idees en atac, a més de certa descompensació en defensa. Tot i avançar-se amb un gol d'Edinson Cavani (36'), que ha aprofitat molt bé un error defensiu, el PSG ha acabat claudicant mitjançant els gols de Mbaye Niang (44') i Romain del Castillo (48'). El partit de l'estadi Roazhon Park ha servit per descobrir una nova estrella, el francoangolès Eduardo Camavinga, que amb només 16 anys ha dirigit l'equip local amb gran talent.

El PSG, que la temporada passada va trigar 23 jornades a tenir la primera derrota a la Lliga, comença a plantejar-se si no li seria més útil provar de recuperar Neymar.

"Neymar no marxarà de l'equip si abans no arriba un recanvi", va comentar Tuchel en la roda de premsa posterior. El tècnic alemany va justificar l'absència del brasiler pel seu estat de forma: "encara no ha fet cap entrenament amb els companys i s'ha d'anar poc a poc perquè ve d'una lesió".   

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut