Taty Castellanos el dia de la presentació amb el Girona
Taty Castellanos el dia de la presentació amb el Girona
girona

El nou golejador del Girona confessa els seus rituals de "bruixeria"

Taty Castellanos també explica la curiosa història del seu sobrenom

Redacció Esport3Actualitzat

Qualsevol ajuda és bona per triomfar al futbol. Ho té clar el màxim golejador de la Major League Soccer (MLS) i, des d'aquesta setmana, nou davanter del Girona. En una entrevista als mitjans del club blanc-i-vermell, Taty Castellanos confessa els rituals de "bruixeria" que realitza abans de saltar al camp. En concret, reconeix que "es passa el Palo Santo" en la prèvia dels partits. Coneguda com la fusta sagrada, el Palo Santo és una espècie arbòria originària de Sud-amèrica que, per les propietats que se li atribueixen, és utilitzat amb finalitats energètiques per crear harmonia.

No és cap novetat que els futbolistes tinguin supersticions, però Castellanos va un pas més enllà.

La història del seu nom

L'afició per les càbales li ve de la seva mare, la mateixa que quan l'argentí tenia menys de dos anys tenia un cotxet amb una botzina que feia el so "ta-ti, ta-ti, ta-ti". De tant escoltar-la, va passar a ser la primera i única paraula que va començar a pronunciar.

Així va ser com Castellanos va passar de Valentín a "Taty". El seu nou club ha aprofitat la sonoritat del sobrenom per fer un joc de paraules amb l'últim gran èxit del raper porto-riqueny Bad Bunny.

Anar al contingut