Futbol

Taty Castellanos, el màxim golejador de la MLS, és el nou reforç del Girona

El Girona ha anunciat dues incorporacions més: el brasiler Yan Couto i l'exespanyolista David López

Redacció Esport3Actualitzat

Valentín Castellanos, màxim golejador de la Major League Soccer (MLS), reforçarà l'atac del Girona en el retorn de l'equip a Primera Divisió.

El jugador argentí ha estat cedit pel New York City FC fins a final de temporada.

Conegut com a Taty Castellanos, va començar la seva carrera a l'acadèmia juvenil de la Universitat de Xile, d'on va passar al Montevideo City Torque el juliol del 2017. Després de jugar-hi cedit una temporada, el novembre del 2018 va fitxar pel New York City FC, completant un nou esglaó en la seva evolució futbolística.

El nou jugador del Girona va marcar 23 gols en 36 partits en lliga i copes americanes, una xifra que l'ha fet mereixedor de la bota d'or de la MLS.

La de Castellanos no ha estat l'única incorporació que ha anunciat el Girona. Se n'han confirmat dues més. La de Yan Couto, que complirà la seva segona etapa a Montilivi. El lateral brasiler arriba cedit pel Manchester City fins a final de temporada.

L'altre que es vestirà de blanc i vermell serà l'exespanyolista David López, que s'ha compromès amb el Girona per a les dues properes temporades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut